Image

Haarmaskers van Moroccanoil

Herstel je beschadigde haar met de haarmaskers van Moroccanoil.

Ben jij ook zo’n fan van arganolie? Arganolie is een bijproduct van de argannoot. Het bevat antioxidanten en is rijk aan essentiële vetten en zuren. Bijna elk product van Moroccanoil bevat de bijzonder kostbare arganolie. De olie in de Moroccanoil haarmaskers maakt het haar gezond en glad.

Moroccanoil haarmaskers

  • Gebruik het Moroccanoil Restorative eiwit rijke haarmasker wanneer je haar verzwakt en beschadigd is. Zeer geschikt voor haar dat beschadigd is door chemische behandelingen of door de hitte van stylingtools. Het herstelt je haar en geeft glans aan je haar.
  • Voor normaal tot dik haar dat erg droog is, gebruik je het Moroccanoil Intense Hydrating haarmasker. Het masker is een diepgaande conditioner en geeft het haar extra verzorging. De textuur en beheersbaarheid van het haar wordt verbeterd.
  • Moroccanoil Weightless Hydrating Masker is voor fijn en droog haar. Breng futloos en droog haar weer tot leven met het rijke masker. Het masker hydrateert en conditioneert het haar met arganolie en voedende ingrediënten zonder het te verzwaren.
  • Het Smoothing Mask van Moroccanoil met arganboter, arganolie en vetzuren uit kokosolie laat eigenwijs en pluizig haar weer tot rust komen.

Hoe gebruik je de haarmaskers van Moroccanoil

  • Breng het masker altijd aan op vochtig gewassen haar. Je kunt tijdens het aanbrengen van het masker het beste focussen op de punten en lengten van het haar. Vermijd de aanzet van het haar, anders loop je het risico dat het haar snel vettig of zwaar wordt. Kam met een grove kam door het haar. Hoe lang je het masker laat intrekken, is afhankelijk van het masker dat je gebruikt en de staat van je haar. Heb je zeer beschadigd of droog haar? Laat het masker dan extra lang intrekken. De meeste maskers laat je minimaal 5 tot 10minuten intrekken. Spoel daarna het haarmasker grondig uit.
  • Gebruik het haarmasker één keer per week

TIP! Voeg enkele druppels Moroccanoil Treatment olie toe aan het haarmasker voor extra voeding van het haar.

SHOP HIER

Share this post!