For the love of your hair!

Super fijn dat je hier bent! Maak het lekker gezellig tijdens het online shoppen en ontdek een prachtig gamma aan de meest luxueuze verzorgingsproducten voor haar & lichaam.

Ik ben Patty, Lady Boss van kapper HET SALON te Kalmthout. Samen mijn team van haarexperten met vele jaren ervaring in het vak, geven we jou het beste advies hoe jij jouw haarproblemen kan aanpakken. Samen gaan we opzoek naar de juiste producten die jou écht helpen om de kwaliteit van je haar te verbeteren én die jouw weer laten stralen!

Aarzel dus niet om ons te contacteren als je een vraagje hebt over je haar, je haarroutine of een bepaald product.

Maak er alvast een écht me-time moment van!

Image

’Onze klanten dragen we hoog in het vaandel en staan centraal in alles wat we doen!’

Image

Elke dag werken we met ons team van experten nauw samen om de beste ervaring voor klanten te creëren. Het moet een échte beleving zijn, zowel in onze kapperszaak als in onze webshop. Dit doen we maandelijks opleiding te volgen, het productassortiment te blijven updaten & klanten zo snel mogelijk te helpen.

Naast onze webshop ben ik ook erg trots op mijn kapperszaak te Kalmthout ‘HET SALON’, waar we met het team onze expertise en liefde voor het vak delen. Het is een plek waar klanten onze kleur-, haarbehandelingen en producten kunnen ervaren én een perfecte salonervaring kunnen beleven. Zo loopt elke klant met een grote, uitgeruste glimlach Het Salon uit.

Zie ik je daar? Liefs Patty x