Image

Stylingtips voor meer volume in je haar te krijgen

Hoe krijg je meer volume in je haar?

Ben jij opzoek naar een product dat meer volume in je haar brengt? Dan stopt jouw zoektocht hier. De Body Builder van Kevin Murphy is een volume mousse die het haar flexibel maakt en volume geeft. In deze blog vertellen wij precies hoe je meer volume aan je haar kan geven.

De beste volume mousse voor fijn haar

Heb je al van alles geprobeerd om meer volume in je haar te krijgen, maar blijft het toch futloos? Deze mousse van Kevin Murphy is gewichtloos en hydrateert het haar. Het fijne aan deze mousse is ook dat je er veel van kunt gebruiken zonder dat het haar gaat kleven.

In 3 stappen heel de dag volume in je haar

Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn om een kapsel met veel volume te creëren. Het is vaak een kwestie van de juiste producten gebruiken. Volg deze 4 stappen voor het perfecte kapsel.

Stap 1: was je haar met een volume shampoo & conditioner

Als je fijn en slap haar hebt, is het moeilijk om volume te creëren. Het is daarom belangrijk om producten te gebruiken die aansluiten bij jouw haartype. Als je graag meer volume in je haar wilt begint dit bij het wassen van je haar. Gebruik een shampoo en conditioner die zorgt voor volume, in plaats van producten die je haar verzwaren. Een geschikte shampoo en conditioner die je kunt gebruiken voor meer volume is de Kevin Murphy Angel. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om het haar extra textuur en volume te geven.

Stap 2: breng de Kevin Murphy Body Builder mousse aan

Na het wassen is het tijd om je haar te ‘’preppen’’. Dit doe je door een product aan te brengen dat wat meer body aan het haar geeft. Na het wassen is het haar altijd wat zacht en moeilijker om echt volume in te krijgen. Daarom ga je voortaan mousse aanbrengen in je haar. Deze breng je aan op vochtig haar. De Kevin Murphy Body Builder mousse is hiervoor perfect! Deze vult namelijk de ruimtes tussen het haar op waardoor het haar voller en dikker aanvoelt.

Stap 3: föhnen of drogen aan de lucht

Dit is geheel naar eigen voorkeur natuurlijk. De een vindt het fijn om het haar droog te föhnen, en de ander laat het liever lekker drogen aan de lucht. In beide gevallen heeft het haar meer volume en is het makkelijker om in model te brengen.

Tip: de Body Builder van Kevin Murphy voldoet aan de Curly Girl Methode

Als je krullen hebt, is een mousse een ideaal product om de pluis te elimineren en meer volume te geven. Deze mousse voldoet aan de Curly Girl Methode, dus perfect om te gebruiken als je een curly girl bent.

Na het gebruik van deze mousse is er meer textuur in je haar, en het is verzorgt en gehydrateerd.

De Body Builder mousse van Kevin Murphy bestellen

Wil jij meer volume in je haar? Heb je al verschillende producten gebruikt, maar niet echt iets wat zichtbaar resultaat geeft? Dan is de Body Builder mousse echt iets voor jou. Een mousse die meer volume geeft aan je haar, en je haar er voller en dikker laat uitzien.

SHOP HIER

Volume Kevin Murphy

Share this post!